Asociația „Club sportiv Snowline”

Asociația „Club Sportiv Snowline” a fost înființată în anul 2018 și a devenit imediat proiectul de suflet al echipei mele.

Asociatia „Club Sportiv Snowline” promovează sportul, un stil de viață sănătos prin intermediul sporturilor de iarnă și motorsportului.

Asociația numără 30 membri permanenți – instructori și monitori, oameni cu inimă mare, plini de entuziasm, dorință și implicare. Încă de la începutul activității Asociației, la evenimentele organizate de noi au participat peste 40 000 oameni – atât maturi, cât și, în mod special, copii.

Ne dorim o relatie de lunga durata contribuim la promovarea imaginii schiului românesc pe plan intern. urmărirea şi promovarea tinerelor talente în sport.

Pregătirea sportivilor în ramurile de sport practicate, organizarea unor concursuri de schi cu premii pentru a motiva si a incuraja toate persoanele sa practice sportul, organizarea unor activitati de schi – si iniţierea de proiecte pentru ajutorarea copiilor din medii defavorizate.

Asociatia are urmatoarele ramuri sportive în statut: automobilism sportiv, schi biatlon (aici includem ski și snowboard) și ciclism.

Pentru motorsport:
Obiectivul nostru este de a redefini viitorul racing-ului printr-un mod mai eficient de a participa în competițiile auto cu automobile electrice, în care tehnologia și sustenabilitatea joacă un rol important.

Galerie foto