Dominic Marcu și Tesla prezenți la startul Trofeului Valea Cetății Râșnov

În acest weekend, pe 26 și 27 august, Dominic Marcu va concura cu Tesla la Trofeul Valea Cetății Râșnov, etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă și Masters.

Trofeul Valea Cetății Râșnov este unul dintre cele mai prestigioase evenimente din calendarul de motorsport, atrăgând la start 93 de piloți și pasionați de motorsport din întreaga țară și de peste hotare. Traseul dificil, combinat cu peisajul superb din Râșnov, creează o experiență de neuitat pentru curse.

Cu mașina sa Tesla Model 3 Performance unică în Europa, Dominic a redefinit limitele pe care mașinile electrice le pot atinge în aria motorsportului. După o etapă memorabilă la Trofeul Straja, unde a demonstrat că tehnologia electrică poate fi la fel de palpitantă și competitivă ca cea tradițională, Dominic abordează cu încredere următoarea etapă.

Rezultatele sale sunt o dovadă clară a determinării și pasiunii lui Dominic pentru motorsport și tehnologia sustenabilă. Pe lângă clasarea sa impresionantă, el a reușit să atragă atenția asupra mașinilor electrice și a importanței protejării mediului înconjurător.

Cu fiecare cursă, Dominic simte valul de susținere și entuziasm din partea fanilor săi, care devin o sursă inepuizabilă de inspirație. Acest sprijin necondiționat, manifestat prin mesaje încurajatoare, prezența la evenimente și susținere online, îl motivează în mod constant să progreseze.

”Sunt foarte entuziasmat să revin la Trofeul Valea Cetății Râșnov. Atmosfera incredibilă și entuziasmul susținătorilor de pe marginea traseului mă motivează la fiecare urcare. Aștept cu nerăbdare să îi revăd și  le mulțumesc personal pentru sprijinul lor necondiționat. Le transmit tuturor o invitație deschisă de a se alătura acestui spectacol minunat cu 100 de mașini din toate categoriile. Combinația dintre acest traseu spectaculos și mulțimea pasionată creează întotdeauna o atmosferă incredibilă. Sunt nerăbdător să văd ce putem realiza în acest weekend.”

Călătoria lui Dominic în motorsportul electric nu ar fi fost posibilă fără susținerea fanilor dedicați și a partenerilor care împărtășesc pasiunea pentru inovație și sustenabilitate.

Participarea sa este datorată partenerilor E.ON, George – primul banking inteligent din România, o inovație BCR, NetBet, Hama Romania, BCR Leasing, Pringles, Tecnet, Dronshop.ro și Plus Autotrade, Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Citește articolul integral.