Dominic Marcu cucerește, cu Tesla, podiumurile la Trofeul Straja

În weekendul trecut, pe traseul spectaculos și virajat al Trofeului Straja (Lupeni, Jud. Hunedoara), Dominic Marcu, a reușit să obțină un triumf remarcabil.

Cu o prestație strălucitoare și susținut de un public fabulos, care a umplut traseul de din stațiunea Straja, Dominic a avut parte de un weekend de vis în acest colț de rai montan.

Cu mașina sa electrică unică în Europa, Tesla Model 3 Performance, Dominic a cucerit podiumul categoriei 1 (autoturisme) și a electrizat podiumul absolut, clasându-se pe locul 3, după ce în prima manșă de concurs s-a aflat pe locul 2 în clasamentul general.

Dominic a fost susținut de un public numeros și pasionat care a umplut traseul de la Straja. Acești iubitori de motorsport au venit în număr impresionant de mare pentru a-l vedea în parcul service cât și pe proba de concurs.

Dominic Marcu a fost impresionat de buna organizare a evenimentului și de căldura cu care a fost primit de către localnici.

Dominic Marcu a declarat: „Trofeul Straja este un eveniment special pentru mine. Acest traseu spectaculos și publicul pasionat fac totul să fie cu adevărat unic!

Sunt recunoscător pentru susținerea echipei, partenerilor și a publicului minunat care a fost alături de mine.

De asemenea, aș dori să mulțumesc comunității locale, autorităților și organizatorilor evenimentului pentru eforturile lor impresionante în a face această competiție posibilă.”

Mașina electrică a fost încărcată cu ajutorul stației de încărcare E.ON Drive, ceea ce a contribuit la menținerea performanțelor.

DOMINIC MARCU DEMONSTREAZĂ CĂ MOTORSPORTUL ELECTRIC POATE FI LA FEL DE PALPITANT ȘI COMPETITIV CA ȘI CEL TRADIȚIONAL

Rezultatele de la Trofeul Straja confirmă determinarea și pasiunea lui Dominic pentru motorsport și tehnologia sustenabilă, iar proiectul său continuă să inspire atât tinerii pasionați de motorsport, cât și cei interesați de tehnologia electrică.

Cu Tesla Model 3 Performance, Dominic Marcu demonstrează că motorsportul electric poate fi la fel de palpitant și competitiv ca și cel tradițional.

Performanța nu este doar o victorie personală, ci și un pas important în promovarea mașinilor electrice în lumea motorsportului.

Participarea sa în cadrul Trofeului Straja este posibilă datorită partenerilor săi care împărtășesc valorile sustenabilității, performanței și inovației:

E.ON, George – primul banking inteligent din România, NetBet, Hama Romania, BCR Leasing, Pringles, Tecnet, Dronshop.ro, Plus Autotrade și Ministerul Mediului.

Citește articolul integral.