DOMINIC MARCU BIFEAZĂ O PREMIERĂ ISTORICĂ: PRIMA MAŞINĂ ELECTRICĂ PE PODIUMUL GENERAL ÎNTR-O ETAPĂ DE VITEZĂ ÎN COASTĂ

Dominic Marcu a reuşit o performanţă remarcabilă în cadrul Trofeului Valea Uzului, aducând o noutate în lumea motorsportului. Dominic s-a clasat pe locul 3 în clasamentul general din 51 de participanţi, aducând astfel, pentru prima data o maşină electrică pe podiumul general într-o etapă de viteză în coastă. Tot în premieră, locul I la Categoria I (maşini) a fost obţinut de Dominic şi Tesla.

Evenimentul, desfăşurat în Dărmăneşti, judeţul Bacău, a adunat o mulţime de privitori entuziasmaţi iar atmosfera a fost cu adevărat electrizantă. Pilotul a fost impresionat de caldura cu care a fost primit de către public, fiind la prima sa participare pe acest traseu.

În cadrul Trofeului Valea Uzului, Dominic Marcu a avut alături de el un invitat de onoare, pe domnul Ministru al Mediului, Mircea Fechet.

Domnul Ministru Mircea Fechet a fost impresionat de iniţiativa lui Dominic Marcu de a dezvolta prima Tesla de curse pentru viteză în coastă din Europa şi a apreciat eforturile sale pentru promovarea tehnologiei şi a soluţiilor sustenabile în motorsport.

„Sunt încântat să fiu aici alături de Dominic, să văd această maşină electrică de curse în acţiune şi să trăiesc o experienţă unică în dreapta. Astfel de proiecte reprezintă o dovadă clară a direcţiei către care ne îndreptăm în motorsport şi în general în industria auto. Sustenabilitatea şi tehnologia verde sunt esenţiale pentru viitorul nostru, iar proiectele precum acesta merită toată aprecierea şi susţinerea noastră”, a declarat Domnul Ministru al Mediului Mircea Fechet care s-a bucurat să trăiască adrenalina alături de Dominic în timpul etapei.

Dominic Marcu a ţinut să felicite organizatorii şi autorităţile locale pentru că au făcut posibil acest eveniment, contribuind astfel la promovarea motorsportului în România.

„Este o onoare pentru mine să aduc o maşină electrică pe podiumul general şi să reprezint în acest fel tehnologia şi inovaţia în motorsport. Este un vis devenit realitate, un pas important pentru viitorul competiţiilor de viteză în coastă şi sunt bucuros că am avut şansa să fac parte din acest moment istoric!” a declarat Dominic Marcu.

Citește articolul integral.