Dominic Marcu, prezent la startul Campionatului National de Viteza in Coasta – Cupa Mediașului

În acest weekend, în cadrul etapei Cupa Mediasului din Campionatul Național de Viteză în Coastă, va avea loc un eveniment inedit în lumea motorsportului românesc. Dominic Marcu, un pilot pasionat de tehnologie și sustenabilitate, va lua startul pentru prima dată cu Tesla pe traseul ce măsoară 3.1 km.

Dominic aduce o schimbare revoluționară în peisajul motorsportului, demonstrând că mașinile electrice pot fi performante și pot proteja mediul înconjurător.

Un pilot dedicat tehnologiei și sustenabilității

Dominic Marcu este cunoscut drept un iubitor al tehnologiei, inovației și sustenabilității. În urma rezultatului său impresionant obținut la Trofeul Râșnov, unde s-a situat la o distanță foarte mică de podium și de primele locuri. Anul trecut Dominic a ales să participe la Campionatul Național de Viteză în Coastă cu o mașină electrică, o Tesla unică în Europa, adaptată pentru competiții sportive de către echipa Cyclon Motorport.

Promovând performanța și sustenabilitatea

Alegerea lui Dominic de a concura cu o mașină electrică vine într-un moment crucial în care preocuparea pentru mediu și sustenabilitate este tot mai mare. El își propune să demonstreze că mașinile electrice nu sunt doar o opțiune ecologică, ci pot oferi și performanțe remarcabile în competiții sportive. Cu ajutorul partenerilor săi și echipei Cyclon Motorport, Dominic a reușit să transforme Tesla într-o mașină de curse puternică și performantă, capabilă să rivalizeze cu vehiculele convenționale din competiție.

Medias – gazda unei competiții unice

Cupa Mediasului este una dintre cele mai așteptate etape din Campionatul Național de Viteză în Coastă, iar în acest an va fi cu atât mai specială. Publicul transilvănean și nu numai este nerăbdător să-l vadă pe Dominic Marcu în acțiune și să descopere potențialul mașinii electrice într-un mediu atât de competitiv. Regiunea Mediasului, cu peisajele sale pitorești și traseele montane, oferă un cadru perfect pentru desfășurarea unei competiții motorizate de viteză în coastă.

Între urcări, Dominic încarcă Tesla cu soluția E.ON Drive, astfel asigurându-se că dispune întotdeauna de nivelul optim de energie pentru a obține performanțe remarcabile.

Cu pasiunea sa pentru tehnologie, inovație și sustenabilitate, Dominic demonstrează că mașinile electrice pot fi la fel de performante și pot aduce un aport valoros în motorsport. Prezența sa la Cupa Mediasului cu Tesla reprezintă o oportunitate de a schimba perspectiva asupra mașinilor electrice și de a inspira tinerii pasionați de motorsport și tehnologie.

Participarea lui Dominic Marcu în Campionatul Național de Viteză în Coastă Masters a fost posibilă cu sprijinul partenerilor E.ON, George – primul banking inteligent din România, o inovație BCR, NetBet, Hama, BCR Leasing, Pringles, Tecnet, Plus Autotrade, Dronshop.

Citește articolul integral