DOMINIC MARCU ADUCE TESLA MODEL 3 PERFORMANCE ÎN PREMIERĂ PE TRASEUL DE CNVC DE LA MEDIAŞ

În acest weekend, în cadrul etapei Cupa Mediasului din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, va avea loc un eveniment inedit în lumea motorsportului românesc. Dominic Marcu, un pilot pasionat de tehnologie şi sustenabilitate, va lua startul pentru prima dată cu Tesla pe traseul ce măsoară 3.1 km.

Dominic aduce o schimbare revoluţionară în peisajul motorsportului, demonstrând că maşinile electrice pot fi performante şi pot proteja mediul înconjurător.

Un pilot dedicat tehnologiei şi sustenabilităţii:

Dominic Marcu este cunoscut drept un iubitor al tehnologiei, inovaţiei şi sustenabilităţii. În urma rezultatului său impresionant obţinut la Trofeul Râşnov, unde s-a situat la o distanţă foarte mică de podium şi de primele locuri. Anul trecut Dominic a ales să participe la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă cu o maşină electrică, o Tesla unică în Europa, adaptată pentru competiţii sportive de către echipa Cyclon Motorport.

Alegerea lui Dominic de a concura cu o maşină electrică vine într-un moment crucial în care preocuparea pentru mediu şi sustenabilitate este tot mai mare. El îşi propune să demonstreze că maşinile electrice nu sunt doar o opţiune ecologică, ci pot oferi şi performanţe remarcabile în competiţii sportive. Cu ajutorul partenerilor săi şi echipei Cyclon Motorport, Dominic a reuşit să transforme Tesla într-o maşină de curse puternică şi performantă, capabilă să rivalizeze cu vehiculele convenţionale din competiţie.

Cupa Mediasului este una dintre cele mai aşteptate etape din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, iar în acest an va fi cu atât mai specială. Publicul transilvănean şi nu numai este nerăbdător să-l vadă pe Dominic Marcu în acţiune şi să descopere potenţialul maşinii electrice într-un mediu atât de competitiv. Regiunea Mediasului, cu peisajele sale pitoreşti şi traseele montane, oferă un cadru perfect pentru desfăşurarea unei competiţii motorizate de viteză în coastă.

Cu pasiunea sa pentru tehnologie, inovaţie şi sustenabilitate, Dominic demonstrează că maşinile electrice pot fi la fel de performante şi pot aduce un aport valoros în motorsport. Prezenţa sa la Cupa Mediasului cu Tesla reprezintă o oportunitate de a schimba perspectiva asupra maşinilor electrice şi de a inspira tinerii pasionaţi de motorsport şi tehnologie.

Citește articolul integral