Început de sezon electrizant pentru Dominic Marcu și Tesla în Campionatul Național de Viteză în Coastă MASTERS 2023 – Râșnov

Weekend-ul trecut, Râșnov a fost gazda primei etape din Campionatul Național de Viteză în Coastă MASTERS 2023.

Deși condițiile meteo au fost dificile, Dominic Marcu a reușit să obțină un loc 4 în clasamentul general și victoria la categoria electricelor, la volanul primei Tesla de hillclimb din Europa.

Tesla Model 3 Performance a făcut senzație în competiție și a fost pregătită de echipa Cyclon Motorsport, care a reușit să o facă din ce în ce mai competitivă.

Dominic Marcu s-a adaptat excelent la suprafața de concurs și a reușit să își pregătească strategia într-un mod foarte eficient. Soluția de încărcare E.ON Drive a fost, de asemenea, un ajutor important pentru pilot, permițându-i să mențină bateria încărcată pentru a avea performanța optimă.

După eveniment, Dominic Marcu a declarat că este foarte mulțumit de performanța sa: “Pe plan sportiv sunt foarte mulțumit, am fost la mai puțin de o secundă de podiumul la general, pe un traseu pe care a fost o plăcere să concurez și, un început de sezon foarte bun pentru mine. Spectatorii au fost din nou la înălțime și vreau să le mulțumesc celor care m-au susținut, indiferent dacă au fost alături de noi pe traseu sau online. Îmi doresc să le ofer pe parcursul acestui sezon cât mai multe motive de bucurie!”.

Participarea lui Dominic Marcu în Campionatul Național de Viteză în Coastă Masters a fost posibilă cu sprijinul partenerilor E.ON, George – primul banking inteligent din România, o inovație BCR, BCR Leasing, NetBet, Hama, Pringles, Tecnet, Plus Autotrade.

Citește articolul integral