HAMA România, primii pași „în viteză” în proiecte de sustenabilitate Citeşte întreaga ştire: HAMA România, primii pași „în viteză” în proiecte de sustenabilitate

Miercuri, 14 Septembrie, HAMA România a sărbătorit în cadrul unui eveniment la Academia Titi Aur parteneriatul cu Dominic Marcu – pilotul care a revoluționat Motorsportul din România! După ce anul trecut a concurat în premieră mondială cu o masină electrică în competițiile de Viteză în Coastă, anul acesta, Dominic, a condus o Tesla Model 3 Performance, mașină realizată după un proiect gândit 100% de el.

Dominic este primul pilot din Europa care concurează cu o Tesla Model 3 Performance în competițiile de hill climb. În versiune standard, modelul dezvoltă 500 de cai putere și 660 de Newtoni Metru livrați instantaneu, fiind capabil să sprinteze de la 0 la 100 km pe oră în 3,2 secunde. Exemplarul de competiție dezvoltat de Dominic a primit, pe lângă setul complet de modificări de siguranță necesare înscrierii în competiții, și un tratament de reducere a masei, este cu 200 de kilograme mai ușor decât în configurație standard. Parteneriatul cu Dominic a venit în mod natural pentru Hama România, proiectele de sustenabilitate fiind pe agendă companiei germane de multa vreme.  Implicarea Hama România în proiecte sustenabile a început încă de anul trecut și debutează cu un proiect ambițios dezvoltat la nivel de grup, prin lansarea unei game noi de produse eco-frendly, începând de la ambalaje din carton reciclat imprimate cu cerneală eco și continuând cu produse realizate din materiale reciclate.

În cadrul evenimentului organizat de Hama, invitații – jurnaliști, influenceri și parteneri de Business – au avut parte de momente cu totul speciale, cu multă adrenalină, emoții și surprize. Invitații au experimentat pe propria piele alături de Dominic cum este să ajungi de la 0 la 100 km pe oră în 3,2 secunde în cea mai inovativă mașină de curse a momentului.

Hama România și-a propus să susțină an de an activități competiționale, proiecte sociale, culturale, educaționale și sustenabile, acordând o atenție mult mai mare nevoilor consumatorilor, pieței extrem de dinamice și solicitărilor partenerilor săi.

Citeşte întreaga ştire: HAMA România, primii pași „în viteză” în proiecte de sustenabilitate